Novi Sad
07.07.2014.
15:15
Novi Sad je, uz još 11 gradova i opština, potpisao Deklaraciju o ulasku u program sertifikacije gradova i opština sa povoljnom poslovnim okruženjem po regionalnom BFC standardu.
  • Jpcovitti

    07.07.2014 20:04
    Bomo ih navukli. Ne?
    Pa dajte nam te kriterijume i podkriterijume, da ih i mi vidimo. Pretpostavljam da je jedan od kriterijuma i to da su u gradskoj skupštini odbornici sa kupljenim glasovima. Da su tu i familijarno... Onda, verovatno je kriterijum da su u JP direktori birani konkursom na kojima su prošli samo partijski kadrovi za koje su štelovani statuti po pitanju školske spreme i radnog staža. Jer, beš okruženje gde nema partijskog plena i rasparčavanje ovo malo preostalog, gde svoga nema!
    Iiiii, je l' vi to nas opet, ili ste izmislili još neku foru ne bi li uzeli lovu i od onih "glupaka" sa Zapada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna